aOra Beauty Lounge

Gdje možete iskusiti spektar različitih tretmana za ljepotu lica temeljenih na metodama vodećih stručnjaka za njegu kože. Linije proizvoda i tehnološka oprema koju upotrebljavamo smatraju se vrhunskom kvalitetom u području kozmetike za ljepotu.

 

Pročitajte više...

Koncept Aora Beauty Lounge tretmana temelji se na desetljećima iskustva i istraživanjima u modernim farmaceutskim laboratorijima specijaliziranim u proizvodnji proizvoda i tehnologije za njegu kože.

Kako smo i do sada uvijek uzimali u obzir jedinstvenost naših klijenata i različite potrebe u njegovanju kože, pripremili smo razne kombinacije tretmana koji uključuju: organske proizvode, neinvazivnu mezoterapiju, aktivne formule, proizvode koji sadrže minerale Mrtvog mora te inovativnu tehnologiju.

Naš stručni tim je razvio ponudu pet Puteva Ljepote, koji pružaju rješenja upravo za Vaš tip kože sa kojim ćemo prema individualnim potrebama maksimalno naglasiti Vašu ljepotu.

Putevi Ljepote su sastavljeni od elemenata tretmana koji se nadopunjuju, te zajedno aktiviraju (prema Vašoj biološkoj i genetskoj strukturi) organizam da obnavlja epidermalne slojeve i potiču prirodni razvoj kože.

Naše savjetnice za ljepotu i kozmetičarke konstantno usavršavaju svoje znanje i prate najnovije trendove i razvoj tehnologije na polju njege i ljepote kože kako bi Vama, našim klijentima, što kvalitetnije pružile informacije i uslugu.

Profesionalnost i kvalitetna priprema, te naravno ljubaznost osoblja garantiraju inspirirajući doživljaj njege i revitaliziranja Vaše kože.

Rezervacija termina:

091 2777 753

Rezervacija termina:

lounge@aora.hr

više informacija

???

” Snaga žene je

izvor njene ljepote. “