Epidemija Korone nije uobičajena epidemija

Nakon “ Crne kuge “ koja se pojavila u Aziji i Europi u 14. stoljeću, počela je Renesansa, koja je obilježila kulturalni i intelektualni skok u čovječanstvu.

Nakon epidemije Španjolske gripe, s početka 20. stoljeća, svijet je shvatio da se ne može nositi s epidemijama i tako je počela globalna suradnja i izmena informacija o virusima i zarazama.

 

Počelo je cijepljenje, utemeljena je Svjetska zdravstvena organizacija ( WHO ), preko koje su bile dijeljene informacije među svjetskom populacijom. Od onda su se dogodile dalekosežne promjene u ekonomiji i društvu; proces urbanizacije velikih razmjera, izum tehnologija povezanih s automatizacijom benzinskih motora, dizelskih motora, strujnog kruga i slično.

prirodna kozmetika

Dok su ljudi u karanteni, može se vidjeti kako se priroda obnavlja. Divlje životinje širom svijeta prošetale su gradovima. Kanali u Veneciji su se razbistrili. New Delhi se pročistio od smoga i napokon se mogao vidjeti grad. Dok se činilo da je Korona zaustavila ljude, priroda nas je pozvala na buđenje.

Ljudsko zdravlje direktno je povezano sa njegovom sposobnošću da živi u miru sa prirodom. Korona nije novi virus, niti su to milijarde bakterija i virusa u našem tijelu s kojima smo do sada živjeli normalno. 

S godinama smo se udaljili od prirode. Prerađena hrana, stresan način života, socijalna izolacija i laboratorijski proizvedeni lijekovi udaljili su čovjeka od njegovog pravog mjesta u prirodi. Čini se da je čovječanstvo udaljeno svjetlosne godine i više ne pripada prirodnom sustavu kao cjelini.

 

Ljudsko tijelo građeno je od sustava i podsustava koji potiču sinergiju i harmoniju zdravlja. Disfunkcija i isključenje od njegovog prirodnog stanja uravnoteženosti potiče izbijanje epidemija bakterija i virusa s kojima smo do sada živjeli. 

Korona virus nam objavljuje probuđenje koje svima govori: “Dosta! Otišli smo predaleko od našeg prirodnog stanja i vrijeme je da se napokon vratimo doma.”

prirodna kozmetika

Osnivaci aOra brenda su uvijek promovirali prirodni pristup životu. U posljedicama ove zdravstvene krize prepoznali su potrebu implementacije slijedećih smjernica i na taj način dodati novu dimenziju svojoj tvrtci.

Koristeći i kombinirajući svoje obrazovanje, znanje i iskustvo na ovom polju- željno rade na lansiranju linije proizvoda za zaštitu zdravlja usmjerne ka povratku našeg tijela u njegovo prirodno stanje.

Ne smijemo se bojati krize, moramo ju samo prepoznati, razumjeti njene uzroke i djelovati sukladno tome- obnoviti zaboravljenu vezu čovjeka i prirode,

BALANSOM DO ZDRAVLJA!

prirodna kozmetika