Moramo početi razmišljati o sutra

Virusi se nalaze posvuda oko nas i u stanju su mirovanja. Oni ispunjavaju svijet baš kao što su i do sada uvijek činili. Međutim, kada virus uđe u tjelesnu stanicu, tada počinje ispunjavati svoju svrhu – replicirati se. Ne pokušava nam nauditi nego, baš poput nas, živjeti.

 

Virus nešto čini, baš kao i svaka genetička tvar – ponavlja se. Genetička tvar se množi u svim oblicima života. Kod složenih i kompleksnih bića, čini to kroz ljubav, brak, trudnoću.

prirodna kozmetika

Dok su ljudi u karanteni, može se vidjeti kako se priroda obnavlja. Divlje životinje širom svijeta prošetale su gradovima. Kanali u Veneciji su se razbistrili. New Delhi se pročistio od smoga i napokon se mogao vidjeti grad. Dok se činilo da je Korona zaustavila ljude, priroda nas je pozvala na buđenje.

Ljudsko zdravlje direktno je povezano sa njegovom sposobnošću da živi u miru sa prirodom. Korona nije novi virus, niti su to milijarde bakterija i virusa u našem tijelu s kojima smo do sada živjeli normalno. 

S godinama smo se udaljili od prirode. Prerađena hrana, stresan način života, socijalna izolacija i laboratorijski proizvedeni lijekovi udaljili su čovjeka od njegovog pravog mjesta u prirodi. Čini se da je čovječanstvo udaljeno svjetlosne godine i više ne pripada prirodnom sustavu kao cjelini.

 

Ljudsko tijelo građeno je od sustava i podsustava koji potiču sinergiju i harmoniju zdravlja. Disfunkcija i isključenje od njegovog prirodnog stanja uravnoteženosti potiče izbijanje epidemija bakterija i virusa s kojima smo do sada živjeli. 

Korona virus nam objavljuje probuđenje koje svima govori: “Dosta! Otišli smo predaleko od našeg prirodnog stanja i vrijeme je da se napokon vratimo doma.”

prirodna kozmetika

Ponekad naša tijela odluče iskorijeniti zaražene stanice i aktivirati mehanizme samouništenja pa ljudsko tijelo umire jer jer “zapovjednik na terenu” pogrešno izračunao težinu ugroze.

prirodna kozmetika

Kada osoba uloži napor u razumijevanje na koji način priroda djeluje te na koji način možemo s njom ostvariti pravi suživot, tjelesni mehanizmi takve osobe biti će skrojeni po pravoj mjeri za njeno tijelo, njega samoga kao individue, onima oko njega i prema svijetu kao cjelini. 

Zdrav odnos prema svijetu koji naša tvrtka želi zastupati, pokazao se kao djelotvoran za čovjeka na nekoliko razina. Sa fizičkog aspekta, osnaživanjem imuniteta pomoću biljnih pripravaka i pravilne prehrane. Mentalna razina dovodi tijelo u svjesnu ravnotežu obnovom “tjelesnog pamćenja” te vraćanjem na normalnu aktivnost. Društvena razina ujedno je i najznačajnija u prirodi jer zdravi međuljudski odnosi se prenose na naše mentalno i fizičko zdravlje.

Kao ljudska bića, moramo početi razmišljati o sutra, u smislu našeg života na zemlji, ali i o načinu kako se odnosimo prema vlastitom tijelu. 

Sve navedeno promiče osnaženje zdravlja i obnovu prirode. 

 

BALANSOM DO ZDRAVLJA!

prirodna kozmetika