Pravilnik aOra Beauty Lounge

A.O.R. d.o.o., OIB: 00986410747 sa sjedištem u Zagrebu, Tomislavova 11 (u daljnjem tekstu: „mi”) pripremio je za vas ove uvjete i odredbe u namjeri da vas upoznamo s pravilnikom aOra Beauty Lounge.

Ugovoreni sastanak

Za vašu sigurnost i dobrobit potrebno je ispuniti osobnu karticu pri vašem prvom dolasku, stoga vas molimo da dođete 10 minuta ranije od vašeg zakazanog termina.

Rezervacije termina

Za rezervaciju željenog termina, javite nam se putemtelefona.

Politika otkazivanja zakazanih termina

Imajte na umu da se tretman može otkazati najkasnije 24sata prije svakog ugovorenogtretmana. Ukoliko ne otkažete u roku od 24 sata, ili ne donesete opravdani razlog (liječnička potvrda o bolovanju ili drugi dokument kojim dokazujete razlog nedolaska), tretman će se smatrati iskorištenim.

Povrati i reklamacije

Tretmani moraju biti otkazani u cijelosti neiskorišteni. Pri povratku robe ili reklamacije proizvoda ili usluge unutar 48 sati od kupnje potrebno je ispuniti reklamacijski obrazac i ukoliko ste platili gotovinom vraćamo vam novac odmah, a ukoliko ste platili karticom, ljubazno molimo za strpljenje (ukoliko neće biti moguće napraviti povrat sredstava putem POS uređaja banke na kojoj je kupovina obavljena) jer moramo poslati banci zahtjev za povrat sredstava putem maila. Ukoliko imate reklamaciju na obavljenu uslugu, možete poslati na e-mail: aor.ltd@gmail.com, poštom: A.O.R. d.o.o., Tomislavova 11, 10 000 Zagreb, telefonom: 099/2077-772, ispuniti obrazac ili knjigu pohvala, prigovora, komentara kupaca na lokaciji.

Zdravlje

Obavijestite nas pri rezervaciji tretmana i na dan dolaska na tretman ukoliko ste trudni ili imate nekih zdravstvenih problema kako bismo mogli prilagoditi tretman za vaše potrebe. Također obavijestite svoju kozmetičarku o bilo kojem medicinskom stanju prije tretmana jer neki tretmani možda nisu prikladni za vas.

Promjena cijene

Zadržavamo pravo promjene cijena bez prethodne najave. Akcije i popusti se ne zbrajaju.

Osobne stvari

Pobrinite se da sve svoje osobne stvari imate kod sebe, prije nego što napustite prostorije aOra Beauty Lounge jer ne odgovaramo za izgubljene/ostavljene ili ukradene predmete.

Sigurnost podataka

Osobne podatke preuzete od klijenata tijekom, prije i poslje postupaka savjetovanja/ konzultacija čuvamo na sigurnom mjestu sukladno zakonu o GDPR-u. Također ćemo tražiti vašu privolu za slanje newslettera te posebne pojedinosti o događajima i promocijama putem info obrasca koji ispunjavate pri prvom dolasku. Ako ne želite primate ovakve obavijesti molimo Vas da nas obavijestite i naglasite to pri vašem prvom dolasku, u suprotnom ćemo smatrati da se slažete s tim da vas uvrstimo u naše marketing kampanje.

Poklon bonovi i popusti

Popusti i akcije se ne zbrajaju. Poklon bonovi se ne vraćaju i vrijede 6 mjeseci od datuma kupnje nakon isteka roka trajanja poklon bona se neće moći iskoristiti. Vaučeri se ne mogu iskoristiti za gotovinu, prodaju i nisu prenosivi. Morate donijeti vaučer na vaš zakazani termin. Kasni otkaz i “nedolazak na zakazani termin” će se smatrati iskorištenim poklon bonom.

 

A.O.R. d.o.o., OIB: 00986410747, Tomislavova 11, 10 000 Zagreb
Zastupan od strane Svetlane Orit Taub (Sokolovsky)