Day & Night Eye Contour Serum

Za sve informacije o proizvodima, posjetite nas na jednoj od prodajnih lokacija, ili nam se obratite na e-mail info@aora.hr

Day & Night Eye Contour Serum

Opis

Day & Night Eye Contour Serum

serum za područje oko očiju  ( Noć / Dan )

Intenzivan, hranjivi serum obnavlja područje oko očiju.
Osmišljen je posebno za osjetljivo područje oko očiju i pruža trenutan osjećaj olakšanja, hlađenja i obnovljene svježine te dugoročnom uporabom umanjuje otečenost ispod očiju.

Nanošenjem seruma laganim tapkanjem umirit ćete područje oko očiju i pomoći u prevenciji vidljivih tamnih podočnjaka, znakova umora, gubitka elastičnosti, otečenosti i vrećica ispod očiju.

Serum je obiluje prvoklasnim hidratantnim sastojcima, uključujući karite maslac,te  vitaminom E koji ima antioksidativna svojstva i uljem noćurka za optimalnu opskrbljenost kože hranjivim tvarima.

Formula obogaćena hijaluronskom kiselinom te aktivnim sastojcima u patentima Matrixyl® 3000, MDI COMPLEX™, NIACINAMIDE Tehnology Patern, GATUMINE® AGE DIFENSE 2, dubinski hidratizira i obnavlja područje oko očiju, reducira fine linije i bore, otečenost i tamne kolutove ispod očiju.

Rezultat je toliko besprijekoran da više nikada nećete pristati na manje od toga – blistava i elastična koža, čvrst, mladolik i zdraviji izgled kontura očiju koji nas prvi odaje kad je riječ o starenju.

Uputstva za uporabu:

Malu količinu seruma razmažite na suhu i očišćenu kožu. Serum nanesite laganim i nježnim tapkanjemoko očiju.

Upozorenje:

proizvod koristite samo za namjenu kako stoji na uputama. Ne gutajte ga, izbjegavajte kontakt s očima, čuvajte izvan dosega djece,  koristite samo za vanjsku uporabu. Nemojte koristiti proizvod ako ste alergični na bilo koji sastojak u njemu.