Instant Eye Lift

1.900,00 kn

Instant Eye Lift

Cijena za članove:

Opis

Instant Eye Lift

Aktivna krema za ublažavanje podočnjaka i otečenosti

Bogata krema koja smanjuje otečenost i podočnjake u roku nekoliko minuta.

Revolucionarna formula uključuje patentirani sastojak EYELISS™, peptidni kompleks koji poboljšava elastičnost kože oko očiju kako biste postigli željeni mladolik izgled. Ova jedinstvena formula obogaćena je elastinom, kolagenom, ekstraktom sjemenki grožđa i jojobe, hranjivim i hidratantnim sastojcima koji su dobri za Vašu kožu i koji trenutno umanjuju podočnjake i otečenost. Sinergija sastojaka pomaže koži očuvati glatkoću i čvrstoću.

 

Uputstvo za uporabu:

Prije uporabe kožu temeljito očistite. Kapke lagano zategnite na stranu (kao kad kapke iscrtavate olovkom ili tušem) i istovremeno prstenjakom utapkajte malu količinu kreme napodručje ispod očiju,gdje je otečenost najveća. Nije potrebno razmazati ni umasirati,sastojak će se sam raširiti i upiti u kožu.

Rezultati će biti vidljivi u roku tri do sedam minuta, a dok čekate, lice treba biti mirno i bezizražajno. Ne ispirite. Ne koristite druge hidratantne preparate kako bi se očuvao optimalan učinak proizvoda.

 

Upozorenje:

Proizvod koristite samo u onu svrhu za koju je i namijenjen. Ne gutajte ga, izbjegavajte kontakt s očima, držite izvan dosega djece i koristite samo za vanjsku uporabu.

Ne koristiti ako ste alergični na neki od sastojaka.

Sastojci proizvoda

INGREDIENTS :

Peptides
Collagen and Elastin
Grape Seed Extract
Jojoba Seed Extract
Hyaluronic Acid
Olive Oil
Shea Butter
Vitamin E
Evening Primrose Oil
Rosehip Oil
Vitamin C
Omega 6-9
Antioxidants