Nourishing-Intensive Night Cream

Za sve informacije o proizvodima, posjetite nas na jednoj od prodajnih lokacija, ili nam se obratite na e-mail info@aora.hr

Hranjiva noćna kremaNourishing-Intensive Night Cream
Hranjiva noćna krema

Nahrani, odmori i obnovi. ☺
Noć je vrijeme kada je obnova stanica na vrhuncu i vaša se koža oporavlja. Ova hidratantna krema visokih performansi pruža vašoj koži hranjivu kombinaciju prirodnog bilja, minerala Mrtvog mora i ekstrakta algi te karite maslaca.
Bademovo ulje i vitamin E - potiču obnovu stanica i dubinsku hidrataciju kože.
Opis:
Hranjiva - intenzivna noćna krema
Ova moćna, trostruko aktivna formula radi svoj posao dok se Vi odmarate, pa se budite lijepe, blistave i osvježene kože.
1. Hrani i hidratizira - Formulirano s karite maslacem, ekstraktom algi, soli Mrtvog mora, uljem noćurka i badema - koža je nahranjena, njegovana i hidratizirana.
2. Obnavljanje stanica - U kombinaciji s obnavljajućom snagom minerala Mrtvog mora, Aloe Vere i Allantoina, sastojci zajedno jačaju i potiču obnovu kože.
3. Protiv starenja - Krema bogata prirodnim antioksidansima pomaže koži da se oporavi od utjecaja slobodnih radikala, jača kožu i neutralizira mrlje od sunca.

Kako koristiti:
Nanesite navečer nakon čišćenja, toniziranja i nanošenja seruma. Za najbolje rezultate, koistite u kombinaciji sa serumima za oči i lice iz ObeyYourBody linija.

Oprez:
Ako proizvod dođe u izravan kontakt s očima, obilno isperite vodom. Čuvati izvan dohvata djece.
Sastojci:
karite maslac, ekstrakt algi i ulje noćurka.
Originalni revitalizirajući mineralni kompleks Mrtvog mora.
Prirodni antioksidansi, Alge i vitamin E. alantoin i kamilica. mineralno i bademovo ulje , aloe vera.
Prednosti:
Dubinski hidratizira i hrani kožu | Potiče obnovu stanica | Štiti od slobodnih radikala i UV oštećenja