Oil-Free Moisturizing Cream with Cucumber and Dunaliella Extracts

220,00 kn

CODE:201

Hidratantna krema bez ulja, s ekstraktima krastavca i Dunalielle*

 

Cijena za članove:

Opis

Krema lagane teksture, održava hidrataciju te tonizira kožu.

Ekstrakt krastavca omekšava i hidratizira kožu.

Minerali Mrtvog mora i ekstrakt alge Dunaliella salina odgovorni su za obnovu stanica i poboljšanje strukture kože.

β-karoten (beta-karoten) štiti kožu od utjecaja slobodnih radikala i povećava otpornost na različite nadražujuće tvari. Krema je obogaćena vitaminima A, B, C, E, D.

Hidratantna krema bez ulja s ekstraktima krastavca i Dunalielle:

  • ima jake regenerativne i zaštitne funkcije;
  • osvježava ten;
  • poboljšava tonus kože.

 

Uputa za uporabu:

Nježno nanesite na čistu kožu lica duž masažnih linija. Preporuča se za jutarnju primjenu u kombinaciji s kozmetikom za čišćenje lica Dr. Sea.

 

Sastojci:

*Dunaliella salina je halofilna zelena mikroalga koja spada u skupinu zelenih algi koje se obično nalaze u poljima morske soli. 

U jezeru Retba, 35 km sjeverno od glavnog grada Senegala u zapadnoj Africi, jezero je obojeno u jedinstvenu ružičastu boju zbog delovanja algi Dunaliella, dajući mu nadimak “Pink Lake”.

Dunaliella salina je jednostanični fitoplankton. Alge su joj ovalne, eliptične ili kruškaste. Oblik tijela se mijenja u različitim salinitetima, svjetlošću, temperaturama itd. Jezgra proteina i zrna škroba takođe variraju sa okolinom.

Vrijednost Dunaliella salina uglavnom je sljedeća:

  • jestiva vrijednost: bogata uljima, β-karotenom, proteinima, polisaharidima itd., sadrži visoke minerale poput Ca, P, Zn itd., A sadrži i 18 vrsta aminokiselina, uključujući ljudske esencijalne aminokiseline, glicerin.
  • Dunaliella salina ima jedinstvenu ekonomsku vrijednost u hrani, lijekovima i zdravstvenoj zaštiti te kemijskoj i akvakulturi. Ova alga je potakla industrijsku proizvodnju u zemljama poput Australije, Sjedinjenih Država i Izraela. Glavni aspekti njegove industrijalizacije su zdravstveni proizvodi β-karotena, kozmetika, dodaci prehrani i algijsko brašno.

 

http://ba.rebeccabio.com/info/what-is-dunaliella-salina-39383409.html