Optimal Moisture Eye Contour Cream

950,00 kn

Cijena za članove:

OpisOptimal Moisture Eye Contour Cream

Starost se otkriva u očima. Nježna koža oko naših očiju prva je koja pokazuje znakove starenja i potrebna joj je dodatna njega kako bi povratila svoje glatke i definirane konture. Ova moćna krema za učvršćivanje formulirana je sa shea maslacem, uljem noćurka i ekstraktom aloe koji odmah djeluju na hidrataciju, zaglađivanje i izravnavanje finih bora.
Krema obogaćena prirodnom hidratantnom snagom ulja nevena, karite maslaca, ekstrakta kamilice i soli Mrtvog mora – koža je dubinski hidratizirana i umirena, kako bi se minimalizirale bore i eliminirala otečenost.
Oštećenja od sunca i neujednačen ton kože također su ciljani snažnom kombinacijom prirodnih antioksidansa, koja kožu oko očiju čini vidljivo zategnutijom i osvježenom.

Opis:
Ova moćna krema za učvršćivanje formulirana je s botaničkim uljima, shea maslacem i ekstraktom algi koji odmah djeluje na hidrataciju, njegu i neutralizaciju finih bora.
Otopina bogata hranjivim tvarima prožeta je uljima nevena i noćurka, karite maslacem, ekstraktom kamilice i soli Mrtvog mora, kako bi se pružila ciljana hidratacija, koja eliminira fine bore i otečenost.
Za borbu protiv neujednačenog tona kože i oštećenja iz okoliša, tretman je prepun prirodnih antioksidansa iz ekstrakta aloe i kamilice, koji jačaju kožu i sprječavaju daljnja oštećenja stanica.
Koža je prožeta esencijalnim hranjivim tvarima i hidratacijom koja potiče obnovu stanica, za vidljivo zategnut i osvježen izgled.

Kako koristiti:
Nakon čišćenja, toniranja i nanošenja seruma, prstom lagano utapkajte na područje oko očiju. Proizvod se također može koristiti za područje usana. Savršeno za korištenje ispod šminke. Za najbolje rezultate koristite s drugim ObeyYourBody proizvodima za njegu lica.

Oprez:
Izbjegavajte direktni kontakt s očima. Ako vam proizvod dospije u oči, isperite ih vodom. U rijetkim slučajevima iritacije prestati koristiti. Čuvati izvan dohvata djece.

Sastojci:
Obogaćeni hidratantni kompleks botaničkih ulja za obnavljanje i regeneraciju nježnih kontura očiju; Optimal Moisture krema za konturu oko očiju obogaćena je uljima nevena i noćurka, shea maslacem, ekstraktima aloe i kamilice te soli Mrtvog mora kako bi se poboljšale sitne linije, otečenost i neujednačeni tonovi kože.

Prednosti:
Hidratizira | Zaglađuje fine linije | Smanjuje otečenost i podočnjake | Bori se protiv neujednačenog tona kože | Potiče obnovu stanica