Overnight Eye Contour Serum

1.800,00 kn

Noćni serum za područje oko očiju

Nema na zalihi

Opis

Overnight Eye Contour Serum

Noćni serum za područje oko očiju

Intenzivan noćni, hranjivi serum obnavlja područje oko očiju dok spavate. Osmišljen je posebno za osjetljivo područje oko očiju i pruža trenutan osjećaj olakšanja, hlađenja i obnovljene svježine te dugoročnom uporabom umanjuje otečenost ispod očiju.

Nanošenjem seruma laganim tapkanjem umirit ćete područje oko očiju i pomoći u prevenciji vidljivih tamnih podočnjaka, znakova umora, gubitka elastičnosti, otečenosti i vrećica ispod očiju.

Serum je obogaćen prvoklasnim hidratantnim sastojcima, uključujući ulje sjemenki jojobe, maslinovo ulje, karite maslac,te  vitaminom E koji ima antioksidativna svojstva i uljem noćurka za optimalnu opskrbljenost kože hranjivim tvarima. Rezultat je toliko besprijekoran da više nikada nećete pristati na manje od toga – blistava i elastična koža, čvrst, mladolik i zdraviji izgled kontura očiju koji nas prvi odaje kad je riječ o starenju.

Uputstva za uporabu:

Malu količinu seruma razmažite na suhu i očišćenu kožu. Serum nanesite laganim i nježnim tapkanjem oko očiju. Preporuča se koristiti svaku večer, barem sat vremena prije spavanja. Aktivni će sastojci učinkovito djelovati tijekom noći kako bi pružili maksimalne rezultate.

Upozorenje:

Proizvod koristite samo za namjenu kako stoji na uputama. Ne gutajte ga, izbjegavajte kontakt s očima, čuvajte izvan dosega djece,  koristite samo za vanjsku uporabu. Nemojte koristiti proizvod ako ste alergični na bilo koji sastojak u njemu.

Sastojci proizvoda

INGREDIENTS :

Peptides
Collagen and Elastin
Grape Seed Extract
Jojoba Seed Extract
Hyaluronic Acid
Olive Oil
Shea Butter
Vitamin E
Evening Primrose Oil
Rosehip Oil
Vitamin C
Omega 6-9
Antioxidants