Overnight Eye Contour Serum

1.800,00 kn

Noćni serum za područje oko očiju

Cijena za članove:

Opis

Overnight Eye Contour Serum

Noćni serum za područje oko očiju

Intenzivan noćni, hranjivi serum obnavlja područje oko očiju dok spavate. Osmišljen je posebno za osjetljivo područje oko očiju i pruža trenutan osjećaj olakšanja, hlađenja i obnovljene svježine te dugoročnom uporabom umanjuje otečenost ispod očiju.

Nanošenjem seruma laganim tapkanjem umirit ćete područje oko očiju i pomoći u prevenciji vidljivih tamnih podočnjaka, znakova umora, gubitka elastičnosti, otečenosti i vrećica ispod očiju.

Serum je obogaćen prvoklasnim hidratantnim sastojcima, uključujući ulje sjemenki jojobe, maslinovo ulje, karite maslac,te  vitaminom E koji ima antioksidativna svojstva i uljem noćurka za optimalnu opskrbljenost kože hranjivim tvarima. Rezultat je toliko besprijekoran da više nikada nećete pristati na manje od toga – blistava i elastična koža, čvrst, mladolik i zdraviji izgled kontura očiju koji nas prvi odaje kad je riječ o starenju.

Uputstva za uporabu:

Malu količinu seruma razmažite na suhu i očišćenu kožu. Serum nanesite laganim i nježnim tapkanjem oko očiju. Preporuča se koristiti svaku večer, barem sat vremena prije spavanja. Aktivni će sastojci učinkovito djelovati tijekom noći kako bi pružili maksimalne rezultate.

Upozorenje:

Proizvod koristite samo za namjenu kako stoji na uputama. Ne gutajte ga, izbjegavajte kontakt s očima, čuvajte izvan dosega djece,  koristite samo za vanjsku uporabu. Nemojte koristiti proizvod ako ste alergični na bilo koji sastojak u njemu.

Sastojci proizvoda

INGREDIENTS :

Peptides
Collagen and Elastin
Grape Seed Extract
Jojoba Seed Extract
Hyaluronic Acid
Olive Oil
Shea Butter
Vitamin E
Evening Primrose Oil
Rosehip Oil
Vitamin C
Omega 6-9
Antioxidants