Revitalizing Amino Acid Repair Youth Cocktail Serum

Za sve informacije o proizvodima, posjetite nas na jednoj od prodajnih lokacija, ili nam se obratite na e-mail info@aora.hr

Obnavljajući, hranjivi serum

Opis

Revitalizing Amino Acid Repair Youth Cocktail Serum

Obnavljajući, hranjivi serum

Revolucionarni serum iz laboratorija TODDA! Četiripatenta – jedan serum.
Aktivan i moćan serum kojeg karakterizira sposobnost trenutne hidracije kože, pomaže zaglađivanju bora, uklanja znakove starosti i suhoće kože, poboljšava teksturute lice čini mladim i čvrstim.
Serum je proizveden jedinstvenom tehnologijom s hijaluronskom kiselinom i kompleksom od osam aktivnih aminokiselina koje se s vremenom apsorbiraju u stanice i potiču proizvodnju kolagena i elastina.
Serum je dio tretmana mezoterapije i sadrži: kompleks aminokiselina, stabilan vitamin C koji ne oksidira, ekstraktalgi spirulina, sheamaslacihijaluronskukiselinu.

Dubinski hidratizira kožu, podrška je u proizvodnji kolagena i elastina, djeluje kao prevencija preuranjenog starenja kože, reducira bore i pruža savršenu elastičnost i svježinu kože.

Upute za uporabu:
Malu količinu seruma nježno nanesite na očišćenu i suhu kožu lica i vrata. Pustite da se serum upije do kraja. Koristite za dnevnu njegu.

Oprez:
Samo za vanjsku uporabu. Izbjegavajte kontakt s očima. Držite izvan dosega djece. Ako se pojavi osip na koži, prekinite s uporabom.